Amixur Argan Oil 75gr

€13,95 €9,50 Incl. btw

Verzorging van het haar kan natuurlijk niet achterblijven op de rest. Zeker nu ons haar waarschijnlijk blood heeft gestaan aan zon, zee, chloor en andere invloeden in de zomer die niet bepaald ten goede komen van ons haar. Verandert jouw haar net zoals het mijne in een bos stro na zo’n zomer? Deze Amixur Candle Oil Treatment is echt de oplossing en tegelijkertijd ook eigenlijk best een beetje spannend.

Na het aansteken van de Amixur kaars, die in drie varianten te krijgen is (Argan, Jojoba en Coconut), ontstaat er al snel een laagje treatment olie.Vervolgens moet je je haar goed spoelen met warm water en de kaars kan gedoofd worden. De warme olie mag direct over het haar worden gedruppeld. De olie vervolgens goed door het haar masseren en natuurlijk wel voor een goede verdeling zorgen. Dan heerlijk een handdoek om je haar draperen en het 10 tot 20 minuten laten intrekken. Daarna kan het worden uitgespoeld en natuurlijk het liefst met de Amixur Cleanse Shampoo. Het lijkt misschien een beetje een gedoe, maar dat is het vooral niet. Het geeft echt een heel bijzonder gevoel, je haar is zacht en voelt echt tot in de puntjes verzorgd.

Amixur Candle Oil Treatment is de nieuwe unieke manier om het haar maximaal te verzorgen. Amixur heeft nu, na een aantal jaren van ontwikkeling, een nieuw soort haarverzorging weten te produceren. Deze Amixur Candle Treatment geeft het haar direct dé ultieme verzorging. Er zijn uitsluitend natuurlijke ingrediënten gebruikt, wat de behandeling extra gezond voor het haar maakt.

De Amixur Candle Oil Treatment voedt het haar zodat deze na de behandeling een volumineus en gezonde uitstraling heeft. De kaarsen gaan zo’n 25 behandelingen mee, afhankelijk van de haardikte en -lengte, en zijn verkrijgbaar in drie varianten Argan, Jojoba en Coconut. De behandelingen zijn geschikt voor elk haartype, hoewel de Jojoba olie ideaal is voor dun en fijn haar. De Coconut is het meest geschikt voor normaal haar en de Argan is het beste voor dik/droog of sterk krullend haar.

De Amixur Candle Oil is pure olie. Het gaat direct van hard naar vloeibaar, er is geen water toegevoegd in tegenstelling tot alle andere haarolien. Het is dus extreem geconcentreerd en daardoor extra waardevol. Gebruik het op vochtig haar om het makkelijk te verdelen. De kleine moleculen trekken direct in het haar. Het is een product op natuurlijke basis en maakt het haar niet vet of zwaar. De treatment is ook als leave-in olie te gebruiken en zo vaak te herhalen als gewenst. Het zorgt voor perfect verzorgd haar, meer volume en een natuurlijke glans. Het haar voelt vol, gezond en glanzend aan, het voelt net alsof je een heerlijke haarverzorging hebt ondergaan bij de haarsalon.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen