Fudge Membrane Gas 150g

€14,71 Incl. btw

Fudge Membrane Gas kan gebruikt worden als een hairspray met sterke fixatie maar toch ook een flexibele hold. Ondanks de sterke fixatie wordt het haar niet stijf. Fudge Membrane Gas kan gebruikt worden om het haar mee te kneden, meer textuur te krijgen en het haar goed in model te houden. De haarspray droogt meteen op en is makkelijk uit te kammen of te borstelen. Ook is het makkelijk uitwasbaar met shampoo. Hierdoor blijven er geen restjes achter in of op het haar.

  • Voor styling en finishing
  • Vrij van SLS, sulfaten, parabenen en siliconen
  • Stevige fixatie 
  • Makkelijk uitwasbaar


Gebruik:
Om stevigheid te creëren, houd Fudge Membrane Gas op zo’n 50 centimeter afstand van het haar. Het gas wordt er met een behoorlijke kracht uitgespoten en anders wordt het haar plakkerig. Spray het over het gefinishte haar. Om textuur te creeren, houd de haarlak op zo’n 15 centimeter afstand van het haar. Spray en werk daarna met de vingers door het haar. Als het kapsel niet bevalt, is Fudge Membrane Gas makkelijk uit te borstelen.

Resultaat:
Fudge Membrane Gas fixeert het haar zodat het de hele dag in model blijft. De spray kan gebruikt worden voor textuur of voor een flexibele hold.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen