Lisap Color Care Barrier Cream 150ml

€9,95 Incl. btw
Beschikbaarheid: Op voorraad (9)
Levertijd: 1-2 werkdagen

De Lisap Color Care Barrier Cream 150ml is een crème met een beschermende en preventieve werking voor de huid. Speciaal ontwikkeld voor tijdens een kleurbehandeling. Met de crème voorkom je vlekken van de haarkleuring op de huid.

De Lisap Color Care Barrier Cream bevat een formule waardoor de hechting van de kleurpigmenten en voedingstoffen in het haar worden verbetert. Dit zorgt voor een langdurig effect in het haar. Een ideaal product die gebruikt kan worden tijdens een kleurbehandeling. Met als resultaat geen ongewenste vlekken van haarverf. Inhoud verpakking: 150ml

EIGENSCHAPPEN:

  • Beschermende en preventieve werking voor de huid
  • Voorkomt ongewenste vlekken tijdens het kleurproces
  • Gemakkelijk te verwijderen
  • Geschikt voor professioneel gebruik
  • Dermatologisch getest


De Color Care lijn van Lisap bestaat uit topproducten die speciaal zijn ontwikkeld voor een langere houdbaarheid van de kleur. Deze producten zijn verrijkt met Blueberry extract, Ceramide A2 en Color Care Complex waardoor je een duurzameintense en glanzende haarkleur creëert.

GEBRUIKSAANWIJZING:

Gebruik het product na het aanbrengen van de kleur. Breng een laagje crème aan bij de haarlijnen, vooral op het voorhoofd, de hals en de slapen. Hierdoor wordt de kleuring niet in de huid opgenomen en kunnen vlekken beter verwijderd worden. Pas op: Onmiddellijk uitspoelen indien het product in contact komt met de ogen. Alleen voor professioneel gebruik.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen