Sefashaircompany.nl probeert via hun website jouw zo goed mogelijk te informeren over haar producten. Mocht een artikel niet aan jouw verwachting voldoen, dan kan deze geruild of geretourneerd worden.


Retourneren

Onder retourneren verstaat Sefashaircompany.nl dat je een besteld artikel wilt terugsturen en waar je geen vervangende artikel voor terug wilt hebben.

Ruilen

Onder retourneren verstaat Sefashaircompany.nl dat je een besteld artikel wilt terugsturen en dat deze omgeruild moet worden voor een ander artikel.

Klachten

Sefashaircompany.nl heeft een klachtenafhandeling. Je kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. We werken oplossing gericht; want jij blij, wij blij! meer informatie op: klantenservice

Zichttermijn

Het aanmelden van een ruil- of retouropdracht is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling. Je hebt daarna 14 dagen de tijd om de zending retour te sturen. Sefashaircompany.nl hanteert de afleverdatum van de vervoerder als ontvangstdatum, tenzij de bestelling bij een niet door jouw aangewezen derde is afgeleverd.

Wanneer je de hele order terugstuurt (met of zonder reden) zullen we je het hele orderbedrag terugstorten, incl. de verzendkosten die je in de shop hebt betaald (niet de kosten die jij maakt om het terug te sturen aan ons), op het rekeningnummer wat bij ons bekend is.

Aanmelden van de artikelen

Het retourpakket wordt enkel volledig vergoed als deze ongebruikt is en in de originele verpakking wordt geretourneerd met een volledig ingevuld retourformulier. Bevat het retour gestuurde product gebruikssporen of is het niet in de originele verpakking retour gestuurd, dan wordt mogelijk slechts een deel vergoed.

Voorwaarden ruilen & retourneren

  • Je kunt uitsluitend artikelen ruilen of retourneren die gekocht zijn op onze webshop Sefashaircompany.nl.
  • Nadat je bestelling is bezorgd, heb je 14 dagen de tijd om een retour aan te melden. Hierna heb je 14 dagen de tijd om de bestelling te retourneren. Na deze periode is de aankoop definitief.
  • Het artikel dient onbeschadigd en ongebruikt geretourneerd te worden. Bij beschadiging kunnen kosten in rekening gebracht worden. Ook moet het artikel met aangehecht artikelkaartje en een originele verpakking teruggestuurd worden.
  • De verzendkosten en risico’s van het terugsturen zijn voor rekening van de koper. Je mag zelf bepalen of je dit via de normale post verstuurd of met track en trace. Wij adviseren om gebruik te maken van Track en Trace.
  • Retourartikelen kunnen alleen teruggestuurd worden naar ons retouradres.

Voldoet jouw retourzendingen niet aan de bovengenoemde condities?

  • Indien de retourzending niet (voldoende) gefrankeerd is, zijn wij helaas genoodzaakt kosten in rekening te brengen. Het betreft dan de administratiekosten à € 4,95 en de kosten die ons door de vervoerder in rekening gebracht worden voor het bezorgen van ongefrankeerde zendingen (vanaf € 14,00). Dit betekent dat deze kosten minimaal € 18,95 zullen bedragen. Deze kosten zullen ingehouden worden op de creditnota van de artikelen.
  • Retourzendingen, die buiten de retourtermijn aangeboden worden, worden niet geaccepteerd. Deze worden op kosten van Sefashaircompany aan jou geretourneerd.

Voorzie je een situatie waarin problemen kunnen ontstaan? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met onze klantenservice.

Ontvangst bij SeFa’s haircompany

Nadat wij je bestelling retour hebben ontvangen, ontvang je hier per e-mail een bevestiging van. Voor de terugbetaling wordt gebruik gemaakt van dezelfde betaalmethode als waarmee je de aankoop hebt voldaan, tenzij anders afgesproken.

Andere vragen?

Heb je nog andere vragen die niet specifiek beantwoord zijn? Neem dan contact op met SeFa’s Haircompany via onze klantenservice. Wij helpen je graag verder.

Retouradres

Vluchtoord 27
5406XP Uden, Nederland